Overnatting

Den Hvite Rein Motell i Karasjok

Rom med wifi, dusj/wc for overnatting i Karasjok

Ved besøk i Sapmi, på reise i Finnmark, eller for å oppleve finnmarksvidda. Karasjok ligger i hjertet av Finnmark, 18 kilometer fra grensen mot Finland, og er et naturlig stoppested på reisen mot Nordkapp. Karasjok er i Indre Finnmark og er et knutepunkt for reisende i Finnmark, og et naturlig utgangspunkt for besøk og opplevelser på Nordkalotten, Den nærmeste flyplassen er Lakselv lufthavn, Banak, som ligger en times kjøring fra Karasjok.

Den Hvite Rein Motell er i gangavstand til Karasjok sentrum.

Nært til kafeer,butikker og severdigheter. Motellet er rett i nærheten av Sapmi Park: turistinformasjonen, samiske opplevelser, suovenirer og samiske mattradisjoner på storgammen restaurant. Sametinget med samisk spesialbibliotek er kun 200m fra motellet. Fra Den Hvite Rein Motell er det kort avstand til bussholdeplassen. Karasjok har gode bussforbindelser til andre steder i Finnmark fylke og til steder i Finland.


Vi tilbyr 4 alternativer for overnatting

Rommene er praktisk innredet. Nattbord og flere lamper som gjør rommene trivelige. Det er også lystette gardiner i vinduene. Det er gode parkeringsmuligheter og plass til busser.

Standard Rom

rom4

Familie Rom

rom3

Fritidshus

rom1

Enkle hytter

rom2